Kerja Sambilan di Malaysia


PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI JURUTAIP BEBAS  
(RM200 – RM400 SEMINGGU) Salam sejahtera dari kami di Kerja Part Timer!

          Menjelang tahun baru 2013 ini, kami mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Jurutaip Bebas (Home Based Email Data Entry / Typist Personel). Kami merupakan penyedia servis pengendalian yang berkesan untuk bekerjasama dengan syarikat-syarikat di seluruh Malaysia dan telah beroperasi sejak sekian lama dalam industri ini. Oleh kerana mendapat tugasan yang terlampau banyak, kami mencari individu yang bertanggungjawab untuk menjadi jurutaip bebas untuk membantu kami mengendalikan aktiviti dan kerjasama dengan rakan perniagaan kami; pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri.

Anda sebagai Jurutaip Bebas di Kerja Part Timer ini tidak perlu:-
1.     Menelefon / menghubungi pelanggan,
2.     mengendalikan sampul surat yang banyak,
3.     melakukan sebarang tinjauan maklumat (survey),
4.     mengiklankan produk,
5.     berjumpa sesiapa,
6.     dimarahi oleh boss
7.     bekerja ikut waktu pejabat, dan
8.     pekerjaan yang salah di sisi undang-undang.

Anda hanya perlu memproses maklumat data serta menghantar email hanya dari rumah (atau cyber cafe, pejabat, Kolej, dll), pada bila-bila masa, dan akan dibayar setelah pekerjaan itu siap diproses.

Dengan mendaftar sebagai Jurutaip Bebas di Kerja Part Timer ini, anda hanya perlu:-

1.     Memproses maklumat data pelanggan syarikat-syarikat di Malaysia yang dihantar melalui email anda,
2.     bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dll,
3.     bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual sendiri),
4.     menghantar email,


Jumlah dan cara pembayaran

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM40 untuk setiap data yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses maklumat data sebanyak 10 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:

            10 data email X RM40 per data = RM400 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM200-RM400, dan ini adalah satu jumlah yang lumayan. Anda bebas untuk memproses maklumat data seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk 1 maklumat data, anda akan dibayar 24 jam selepas tugasan anda siap diproses dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar* (akan diterangkan semasa latihan komprehensif). Kebiasaannya dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda (bank tempatan), melalui cek, ataupun wang elektronik (egold, paypal, stormpay, dll).

Kelayakan:
Walaupun kami tidak mengenakan sebarang syarat akademik sebagai Jurutaip Bebas di Kerja Part Timer, kami hanya mencari individu yang jujur, bermotivasi, bersemangat dan sanggup bekerja kuat untuk menambahkan pendapatan, tetapi dalam keselesaan rumah sendiri dan pada masa yang fleksibel. Syarat-syarat yang lain adalah:-

1.     Berumur 16 tahun ke atas,
2.     akses kepada internet di rumah (atau pejabat, cyber cafe, kolej, dll),
3.     pengetahuan asas komputer (menaip, internet, email, dll),
4.     boleh bekerja mengikut arahan / panduan, dan
5.     mempunyai email sendiri (yang sah).

Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Jurutaip Bebas di Kerja Part Time ini terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, swasta, penganggur, pelajar IPT, suri rumah tangga, bekas tentera/polis, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan memohon. Oleh kerana anda akan menerima dan memproses maklumat data pelanggan dari seluruh Malaysia, anda boleh menetapkan masa bekerja anda sendiri.

INGAT!!! Jurutaip Bebas di Kerja Part Timer bukan merupakan pelan pemasaran atau Multi Level Marketing (MLM). Anda tidak akan dikehendaki mempromosikan produk atau mencari Down-Line, tetapi hanya MEMPROSES MAKLUMAT DATA PELANGGAN yang diterima dalam email anda. Oleh sebab syarikat-syarikat di Malaysia banyak menawarkan tugasan kepada kami dan kami kekurangan pekerja, kami mencari yang betul-betul ingin membantu kami di samping anda akan di bayar untuk kerja yang anda lakukan itu.


Bayaran Fee:

Pihak kami mengenakan bayaran sekali SAHAJA sebanyak RM30 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan `Latihan Komprehensif Kerja Part Timer' yang akan dihantar terus ke email anda. Fee sekali bayar ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara PERCUMA. Di samping itu, fee yang dikenakan ini juga bertujuan untuk meyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama Kerja Part Timer.

Latihan komprehensif:

Bahan `Latihan Komprehensif Kerja Part Timer' akan dihantar terus ke email anda setelah pembayaran fee diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Bebas Kerja Part Timer. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran setelah selesai kerja anda!

Sebaik sahaja anda berjaya memproses 1 maklumat data yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 1 jam), anda memperolehi RM40 (RM40 untuk 1 maklumat data). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk pembayaran fee RM30 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai Kerja Part Timer! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan `Latihan Komprehensif Kerja Part Timer' yang telah diberikan.


Kesimpulan:

JANGAN BIMBANG!!! Kami tidak menipu anda semata-mata untuk mendapatkan bayaran fee yang tidak seberapa itu. Tiada gunanya nama baik Kerja Part Timer yang sedia terpelihara ini terjejas semata-mata kerananya. Kami di Kerja Part Timer juga berkongsi impian yang sama seperti anda... BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN MENIKMATI KESENANGAN HIDUP BERSAMA YANG TERSAYANG! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya, dan amat berbesar hati untuk menerima segala maklum balas dari anda. Mulakan langkah anda yang pertama ke arahnya, dan jadilah sebahagian dari keluarga besar  Kerja Part Timer hari ini juga.Yang benar,

Pengurusan Kerja Part Timer,
Muhammad Nasrul
Kuala Lumpur.Cara pembayaran fee RM30:

1.     Deposit tunai (melalui kaunter bank / ATM),
2.     pembayaran elektronik (Maybank2u)


BENDAHARI PENGURUSAN KERJA PART TIMER

RM30

Muhammad Nasrul
157344094692*Kos penghantaran adalah percuma! Bahan `Latihan Komprehensif Kerja Part Timer' akan dihantar terus ke email anda 24 jam selepas pembayaran diterima dan pendaftaran diproses.

Selepas membuat bayaran, emailkan;

1.Nama Penuh
2.Alamat Surat Menyurat
3.No Telefon
4.Umur
5.Pekerjaan Sekarang
6.Tarikh, Masa, Tempat (rujuk resit pembayaran)
**KAMI NASIHATKAN ANDA MENYEBARKAN WEBSITE INI KEPADA ORANG RAMAI  KERANA BANYAK PIHAK TELAH CUBA MENGGUNAKAN JENAMA & ISI KANDUNGAN SYARIKAT KAMI UNTUK MENIPU